21 نکته مهم در محافظت از اطلاعات و حفظ امنیت شخصی و کسب و کار

جرایم سایبری بدون شک یکی از جرایم با رشد سریع در جهان است و همچنان بر مشاغل در تمام صنایع تأثیر می گذارد. مگر اینکه بخواهید نام شرکت یا شرکت شما در نتیجه نقض امنیتی در سرفصل اخبار قرار گیرد، باید از به روزترین نکات و بهترین شیوه های امنیت سایبری آگاه باشید.

با این حال، محافظت از حملات سایبری چالش برانگیز است. زمانی که مجرمان سایبری دائماً به دنبال راه‌های جدیدی برای افشای خطرات امنیتی هستند، سخت است.

با این حال، تعدادی از نکات امنیت سایبری وجود دارد که به شما در جلوگیری از حملات سایبری کمک می کند.

در اینجا، ما فهرستی از بهترین نکات و بهترین شیوه های امنیت سایبری را برای شما جمع آوری کرده ایم تا آنها را پیاده سازی کرده و با دیگران به اشتراک بگذارید. ما به به روز رسانی این لیست ادامه می دهیم تا به حفظ امنیت کسب و کار شما کمک کنیم.

1. نرم افزار را به روز نگه دارید

شرکت‌های نرم‌افزار معمولاً به 3 دلیل به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را ارائه می‌کنند: افزودن ویژگی‌های جدید، رفع اشکال‌های شناخته شده و ارتقای امنیت.

همیشه خود را به آخرین نسخه نرم افزار به روز کنید تا از آسیب پذیری های امنیتی جدید یا موجود محافظت کنید.

2. از باز کردن ایمیل های مشکوک خودداری کنید

اگر ایمیلی مشکوک به نظر می رسد، آن را باز نکنید زیرا ممکن است یک کلاهبرداری فیشینگ باشد .

ممکن است شخصی برای دسترسی به اطلاعات شخصی شما جعل هویت شخص یا شرکت دیگری باشد. گاهی اوقات ممکن است ایمیل ها شامل پیوست ها یا پیوندهایی نیز باشند که می توانند دستگاه های شما را آلوده کنند.

3. سخت افزار را به روز نگه دارید

ممکن است سخت‌افزار رایانه قدیمی از آخرین به‌روزرسانی‌های امنیتی نرم‌افزار پشتیبانی نکند. علاوه بر این، سخت‌افزارهای قدیمی باعث می‌شوند در صورت وقوع حملات سایبری، پاسخ به حمله آهسته‌تر انجام شود. اطمینان حاصل کنید که از سخت افزار کامپیوتری که به روزتر است استفاده کنید.

4. از راه حل ایمن اشتراک گذاری فایل برای رمزگذاری داده ها استفاده کنید

اگر مرتباً اطلاعات محرمانه را به اشتراک می گذارید، باید از راه حل ایمن اشتراک گذاری فایل استفاده کنید. ایمیل معمولی برای تبادل اسناد حساس نیست، زیرا در صورت رهگیری ایمیل ها، کاربران غیرمجاز به داده های ارزشمند شما دسترسی خواهند داشت.

از طرف دیگر، با استفاده از یک راه حل امن به اشتراک گذاری فایل، فایل های حساس را به طور خودکار رمزگذاری می کند تا نگران نقض داده ها نباشید. به یاد داشته باشید که فایل های شما به اندازه ابزارهایی که برای اشتراک گذاری آنها انتخاب کرده اید امن هستند.

5. از آنتی ویروس و ضد بدافزار استفاده کنید

تا زمانی که به وب متصل هستید، محافظت کامل در برابر بدافزار غیرممکن است. با این حال، می‌توانید با اطمینان از نصب یک آنتی ویروس و حداقل یک ضد بدافزار بر روی رایانه‌تان، آسیب‌پذیری خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

6. از VPN برای خصوصی سازی اتصالات خود استفاده کنید

برای داشتن شبکه ایمن تر و خصوصی تر، از شبکه خصوصی مجازی (VPN) استفاده کنید. این اتصال شما را رمزگذاری می کند و از اطلاعات خصوصی شما حتی از ارائه دهنده خدمات اینترنت شما محافظت می کند.

7. قبل از کلیک کردن، پیوندها را بررسی کنید

پیوندها می توانند به راحتی به عنوان چیزی که نیستند پنهان شوند، بنابراین بهتر است قبل از کلیک بر روی یک هایپرلینک دوباره بررسی کنید. در اکثر مرورگرها، می‌توانید URL مورد نظر را با نگه داشتن ماوس روی پیوند مشاهده کنید. این کار را برای بررسی لینک ها قبل از کلیک بر روی آنها انجام دهید.

8. در مورد رمزهای عبور خود تنبل نباشید!

برای ایجاد رمزهای عبور خود تلاش بیشتری کنید. می‌توانید از ابزارهای مرتبط برای اطلاع از امنیت رمزهای عبور خود استفاده کنید.

9. بلوتوث را در مواقعی که به آن نیاز ندارید غیرفعال کنید

دستگاه ها را می توان از طریق بلوتوث هک کرد و متعاقباً اطلاعات خصوصی شما به سرقت میرود. اگر دلیلی برای روشن بودن بلوتوث وجود ندارد، آن را خاموش کنید!

10. احراز هویت 2-عاملی را فعال کنید

اکنون بسیاری از پلتفرم ها به شما اجازه می دهند تا احراز هویت دو مرحله ای را فعال کنید تا حساب های خود را ایمن تر نگه دارید. این یکی دیگر از لایه‌های حفاظتی است که به تأیید اینکه واقعاً این شما هستید که به حسابتان دسترسی دارید و نه شخصی که غیرمجاز است، تأیید می‌کند. در صورت امکان این ویژگی امنیتی را فعال کنید.

11. ابزارهای تبلیغاتی مزاحم را از دستگاه های خود حذف کنید

Adware اطلاعاتی را در مورد شما جمع آوری می کند تا تبلیغات هدفمندتری را به شما ارائه دهد. برای حفظ حریم خصوصی خود، بهتر است رایانه خود را از شر انواع ابزارهای تبلیغاتی مزاحم خلاص کنید. از AdwCleaner برای پاک کردن ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و برنامه های ناخواسته از رایانه خود استفاده کنید .

12. HTTPS را در وب سایت ها دوباره بررسی کنید

هنگامی که در وب سایتی هستید که از HTTPS استفاده نمی کند، هیچ تضمینی وجود ندارد که انتقال اطلاعات بین شما و سرور سایت امن باشد. قبل از ارائه اطلاعات شخصی یا خصوصی، مجدداً بررسی کنید که یک سایت از HTTPS استفاده می کند.

13. اطلاعات مهم را در مکان های غیر امن ذخیره نکنید

هنگامی که اطلاعات را به صورت آنلاین ذخیره می کنید، می خواهید آنها را در مکانی نگهداری کنید که توسط کاربران غیرمجاز قابل دسترسی نباشد.

14. دستگاه های ذخیره سازی خارجی را برای ویروس ها اسکن کنید

دستگاه های ذخیره سازی خارجی به اندازه دستگاه های ذخیره سازی داخلی مستعد بدافزار هستند. اگر یک دستگاه خارجی آلوده را به رایانه خود متصل کنید، بدافزار می تواند گسترش یابد. همیشه قبل از دسترسی به ابزارهای خارجی برای بدافزار اسکن کنید.

15. از استفاده از شبکه های عمومی خودداری کنید

هنگامی که به یک شبکه عمومی متصل می شوید، شبکه را با همه کسانی که متصل هستند به اشتراک می گذارید. هر اطلاعاتی که در شبکه ارسال یا بازیابی می کنید آسیب پذیر است. از شبکه‌های عمومی دور بمانید یا وقتی به شبکه متصل هستید از VPN استفاده کنید.

16. از ذهنیت “به اندازه کافی ایمن” دوری کنید

تا زمانی که شما کاملاً از بقیه جهان جدا نباشید، چیزی به نام «ایمن بودن کافی» وجود ندارد. شرکت‌های بزرگی مانند فیس‌بوک هر ساله سرمایه‌گذاری هنگفتی را برای امنیت سرمایه‌گذاری می‌کنند، اما همچنان تحت تأثیر حملات سایبری قرار می‌گیرند.

17. در ارتقاء امنیت سرمایه گذاری کنید

با پیروی از نکته قبلی، سعی کنید زمانی که ارتقاهای امنیتی در دسترس هستند، سرمایه گذاری کنید. صرف هزینه های امنیت بهتر از پرداخت عواقب نقض امنیت است!

18. از داده های مهم نسخه پشتیبان تهیه کنید

داده های مهم ممکن است در نتیجه نقض امنیتی از بین بروند. برای اطمینان از اینکه آماده بازیابی داده‌ها پس از گم شدن هستید، باید اطمینان حاصل کنید که اطلاعات مهم شما مکرراً در ابر یا یک دستگاه ذخیره‌سازی محلی پشتیبان‌گیری می‌شوند.

19. کارمندان را آموزش دهید

کلید ایجاد امنیت سایبری این است که مطمئن شوید کارمندان شما به خوبی آموزش دیده اند، هماهنگ هستند و به طور مداوم اقدامات امنیتی را انجام می دهند. گاهی اوقات، یک اشتباه از یک کارمند آموزش‌دیده نادرست می‌تواند باعث از بین رفتن کل سیستم امنیتی شود.

20. از HTTPS در وب سایت خود استفاده کنید

نصب گواهی SSL و فعال کردن HTTPS در وب سایت شما به رمزگذاری تمام اطلاعاتی که بین مرورگر بازدیدکننده و سرور وب شما منتقل می شود کمک می کند.

21. از یک هکر “کلاه سفید” استفاده کنید

همه هکرها بد نیستند. برخی از هکرها خطرات امنیتی را برای کمک به دیگران برای بهبود امنیت سایبری خود با آگاه نگه داشتن آنها از نقایص امنیتی و اصلاح آنها در معرض خطر قرار می دهند. این هکرها به هکرهای “کلاه سفید” معروف هستند. ممکن است برای شما مفید باشد که یکی را استخدام کنید تا به شما کمک کند خطراتی را که هرگز نمی دانستید دارید پیدا کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up